Verhalen van studenten

Ben jij benieuwd hoe het is om een bakkersopleiding te volgen? Van wie kun je nu beter horen hoe dat is, dan van de studenten zelf? Verschillende studenten vertellen je graag meer over hun opleiding.

 

"Na mijn studie wil ik graag op deze stageplek werken, of misschien mijn eigen bakkerij openen!”

- Kyra 3e jaars zelfstandig werkend broodbakker | BBL | Niveau 3
Lees verder

"Ik zou iedereen aanraden om alvast een bijbaantje in de bakkerij te zoeken"

- Christel 2e jaars student zelfstandig werkend banketbakker | BOL | Niveau 3
Lees verder

"Bij één van de horecabedrijven werd het brood zelf gebakken. Dat vond ik zo leuk om te doen dat ik het idee kreeg om een bakkersopleiding te gaan volgen."

- Mayron 1e jaars student vakexpert voeding, technologie en techniek | BBL | Niveau 4
Lees verder

"Ik heb gekozen voor de opleiding Vakexpert Voeding, Technologie & Techniek omdat ik meer over voeding wil leren"

- Kris 2e jaars student Vakexpert Voeding, Technologie en Techniek | BOL | niveau 4
Lees verder

"Het leukste van de opleiding vind ik het laboratoriumwerk. Dit doen we ongeveer 2,5 uur per week maar het liefste zou ik 2,5 uur per dag leskrijgen in het laboratorium!"

- Sara 2e jaars student vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling | BOL | Niveau 4
Lees verder

"In een klaslokaal kan ik me niet zo goed concentreren, daarom vind ik de praktijklessen waar we echt bezig zijn zo leuk."

- Finn 1e jaars student uitvoerend bakker | BOL | Niveau 2
Lees verder